Trollbeads nieuwe collectie bij
Juwelier de Grijff Zutphen.

Trollbeads 2018 najaar

Trollbeads

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel Trollbeads dealer! Kom langs en bekijk de nieuwe collectie.

Trollbeads

Juwelier de Grijff is officieel dealer Trollbeads dealer en verkooppunt in Zutphen!

De bedels van Trollbeads zijn de mooiste en meest gedetailleerde van alle bedelmerken. In de grote collectie zit voor de echte fan altijd wel een leuke bedel bij. De steeds vernieuwende collectie maakt het merk uniek.

Trollbeads armbanden en bedels

De oorsprong van de Trollbeads armbanden en bedels begon in 1976. Søren Silversmith in Denemarken ontwierp de eerste kraal dat met maar liefst zes kleine gezichtjes was versierd. Dit design werd in de juwelierszaak van zijn vader Svend verkocht. In eerste instantie werd de kraal aan een leren koordje om de hals gedragen, maar Sørens zus Lise besloot de kraal aan een zilveren armband te hangen. Het unieke Trollbeads concept krijgt vorm wanneer Lise een eigen juwelierszaak opent en van een klant de vraag krijgt om niet één maar meerdere kralen aan de zilveren armband te hangen. Deze originele uitvinding heeft ertoe geleid dat het eindelijk wereldberoemd is geworden.

Trollbeads kralen

Alle Trollbead kralen en bedels werden tot het jaar 2000 door de familie Nielsen/Aagaard zelf ontworpen. Na die tijd werden een aantal Deense sieradenontwerpers in de armen genomen om de collectie uit te breiden en een eigen Trollbead te creëren. Het assortiment is de laatste jaren uitgegroeid tot de mooiste en meest gevarieerde collectie in het bedel segment en bestaat inmiddels uit meer dan 400 bedels, verkrijgbaar in ruim 50 landen.

Trollbeads design

Aan de fantasie ontsproten en met de hand gemaakt. Elke kraal uit de Trollbead-collectie is een origineel en authentiek product bedacht door een van de ontwerpers. Ontstaan uit passie en kunstzinnigheid, gebaseerd op mythologie, astrologie, sprookjes, flora en fauna. Maar ook gewoon op de kleine dingen van elke dag. Herkenbaar voor iedereen. En zo wordt hun kraal jouw kraal.

Trollbeads thema´s

De Trollbeads collectie is gebaseerd op verschillende thema’s:

Dieren – Geboorte – Geloof / Spiritualiteit – Gelukssymbolen – Jubilea – Lente – Liefde – Men – Natuur – Promotie/Afstuderen – Reizen – Spreekwoorden – Verdriet / Overlijden – Verjaardag – Vriendschap – World Tour – Zomer / zee

Trollbeads collectie

De Trollbeads collectie is altijd vernieuwend. De mooi gedetailleerde bedels en kralen zijn gemaakt van echt zilver. De gekleurde kralen zijn gemaakt van het mooie glas uit Italië. Ieder seizoen komen er nieuwe bedels uit met de kleuren en thema´s van het seizoen.

Trollbeads armband

Op zoek naar een mooie zilveren armband met een eigen verhaal? Jouw verhaal? Iedere Trollbeads armband is uniek. De bedels hebben mooie details in verschillende thema’s. De glaskralen hebben vloeiende kleuren combinaties. Combineer je armband met een bedel waaraan je een leuke herinnering hebt, zo maak je jouw unieke armband.

Heb je al een bedelarmband? De Bedels van Pandora of Ohm Beads passen ook op de Trollbeads armbanden.

Trollbeads kopen

De sieraden collectie van Trollbeads koop je eenvoudig online of in onze winkel in Zutphen. Er zijn regelmatig aanbiedingen, nieuwe kralen en bedels, speciale Trollbeads. Combineer en stel zelf je eigen unieke armband samen.

Trollbeads bij Juwelier de Grijff in Zutphen

Bekijk de nieuwe Trollbeads collectie in onze winkel in de Sprongstraat in Zutphen of shop online bij onze JuweliersWebshop.nl. Wij zijn officieel dealer en verkooppunt van Trollbeads sieraden.