Sieraden

Onze sieraden van bekende merken met leuke trends voor betaalbare prijzen.
Bekijk ook online vele merken met armbanden, colliers en oorbellen in moderne designs!

Sieraden van bekende merken

Je kunt bij Juwelier de Grijff in Zutphen en Hillegom vele bekende merken sieraden vinden. Op zoek naar een leuk cadeau? Wij hebben een grote collectie sieraden voor betaalbare prijzen in goud en zilver.

Design sieraden

Ben je op zoek naar design sieraden? Bekijk dan zeker ook de collecties met armbanden, colliers en oorbellen. De moderne en strakke ontwerpen vallen op door hun eenvoud en mooie afwerking. Zo zijn de sieraden van Clic by Suzanne een Hollands Design met een Klik! De collectie armbanden, kettingen en oorbellen van Step by Step sieraden zijn Swiss Made. Deze Zwitserse ontwerpster heeft haar eigen moderne lijn Design sieraden. Ontdek ook de design sieraden bij Juwelier de Grijff in Zutphen en Hillegom.

Titanium sieraden

Ook de collecties met Titanium sieraden van Danish Design en Boccia Titanium stralen design uit. De moderne en elegante ontwerpen zijn tijdloos. Het voordeel bij het metaal Titanium is dat het huidvriendelijk is. Het is anti allergisch en kan eigenlijk geen huidirritaties veroorzaken. Het harde materiaal is ook nog eens licht in gewicht. Hierdoor draagt het heel prettig. Ben je op zoek naar een Titanium armband, ketting of oorbellen? Kom de collectie Titanium bekijken in onze winkels of shop online: Boccia Titanium en Danish Design sieraden. Beide merken hebben ook leuke bijpassende horloges!

Sieraden Brochure Juwelier de Grijff

Onze sieradenbrochure met leuke zilveren en gouden sieraden. Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Bekijk hier de nieuwste trends!

Ook op onze facebookpagina van Juwelier de Grijff en JuweliersWebshop laten wij regelmatig de nieuwste modellen zien.

Op zoek naar stoere armbanden voor mannen? Bekijk hier verschillende cadeau-tips voor heren!

Boccia sieraden

Buddha to Buddha

Calvin Klein sieraden

Clic sieraden

Fossil sieraden

DACAYA armbanden voor heren

GEMINI armbanden

Joy de la Luz armbanden

Pandora

Rebel and Rose armbanden

Quoins munten

Thomas Sabo sieraden

TOV Essentials

Quoins EXCLUSIVE

Zinzi sieraden

Sieraden de Grijff Juweliers 2016-01

Sieraden de Grijff Juweliers 2016-02