Fossil sieraden
Fossil horloges
Fossil sieraden 2015-2016
Fossil sieraden dames
Fossil sieraden Vintage

Fossil sieraden

Fossil sieraden en armbanden voor dames en heren.

Fossil sieraden

Fossil sieraden hebben een vintage stijl, maar zijn toch super trendy en populair. Onze Fossil sieraden bestaan uit Fossil armbanden, Fossil kettingen, Fossil ringen en Fossil oorhangers. De collectie Fossil sieraden is voor heren en dames.

Vintage

Houd jij van trendy sieraden met een vintage touch? De duidelijke vintage touch van Fossil Sieraden, geven de sieraden en horloges een geheel eigen uitstraling. Een voorbeeld van de vintage uitstraling in de sieraden is terug te zien in de Fossil armband met echt leren combinaties. Iedere Fossil armband kun je combineren met andere armbanden of natuurlijk als losse armband bij een chique of juist stoere outfit!

Fossil

Fossil, een bekende producent van horloges, sieraden en tassen, is in 1984 ontstaan toen de twee broers, Tom en Kosta Kartsosis, het idee hadden een bedrijfje te starten in de sieraden business. Het bedrijf, dat oorspronkelijk uit Dallas komt, staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat ook terug te zien is in de doelgroep die al jarenlang interesse in het merk FOSSIL toont.

Fossil-JA6260791-Armband-Dames-Leder-Zwart-Rose
Fossil-Collier-JF01122998-Classics-Dames-Rose-Jasseron
fossil-armband-jf00104791-M
Fossil-JA6580797-Armband-Heren-Leder-Bruin
Fossil-JF85299040-Armband-Heren-Leder-Zwart-Silver-Tone-Black

Fossil Sieraden

In de eerste jaren werden de Fossil sieraden voornamelijk verkocht via exclusieve en hoogstaande warenhuisketens. Tegenwoordig is het merk over de hele wereld populair dankzij de fashion designs met een geheel eigen stijl. De vraag die Fossil stelt is: “What Vintage Are You?”. Een antwoord op die vraag vind je in terug in de modellen Fossil sieraden. De Vintage stijl is heel herkenbaar.

Fossil Vintage
Fossil sieraden kenmerken zich door de vintage stijl met een creatieve draai. Fossil is van herkomst een Amerikaans bedrijf dat sinds 1984 op de markt is. De collectie van Fossil sieraden is uitgegroeid tot een van de meest trendy in de sieradenbranche. Veel merken zijn dan ook geïnspireerd door de Fashion style van Fossil sieraden.

Door de grote bekendheid die het merk Fossil de laatste jaren heeft opgebouwd, zie je het logo van het merk ook vaak terugkomen in de producten. Dit geeft de sieraden een classy look, waardoor je de Fossil armbanden en kettingen dan ook met trots kunt dragen. Ook de Fossil horloges hebben een design waar je “u” tegen zegt. De look van de nieuwe Fossil sieraden wordt vaak bepaald door één overheersende kleur.

Fossil sieraden hebben een vintage stijl, maar zijn toch super trendy en populair. Ons assortiment Fossil sieraden bestaat uit Fossil armbanden, Fossil kettingen, Fossil ringen en Fossil oorsieraden. De collectie is onderverdeeld in Fossil sieraden voor heren en dames.

Juwelier de Grijff Zutphen is officieel dealer Fossil sieraden. Bekijk ook onze JuweliersWebshop!

Juwelier de Grijff maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van onze website, geef je toestemming.