clic sieraden
clic sieraden colliers
clic armbanden
clic sieraden armbanden

Clic sieraden

Clic sieraden by Suzanne. CLIC Dutch Design Jewelry. Bekijk en ontdek deze design sieraden voor een betaalbare prijs.

Clic sieraden

CLIC sieraden zijn super trendy en populair. Onze Clic by Suzanne sieraden bestaan uit Clic armbanden, Clic kettingen en Clic oorbellen. De collectie Clic by Suzanne is mooi strak van vormgeving. Vele mogelijkheden bij CLIC: in glimmend of juist in kleur? Het kan allemaal!

Vind de klik... Clic!

De sluitingen van Clic sieraden zijn onzichtbaar weggewerkt door gebruik van magneten! De magneten zitten in de Clic hanger zelf, deze bestaat dus uit twee delen. Ook de CLIC armbanden hebben geen zichtbare sluiting.

Clic Dutch design jewelry

Clic Dutch design jewelry by Suzanne. De ontwerpen staan voor kwaliteit en Hollands Design. Bij het ontwerp hanteert Suzanne Schaars twee vaste uitgangspunten: de draagbaarheid en de onzichtbare magneetsluiting… In combinatie met Aluminium en Edelstaal.

Clic-A1B-Armband Aluminium Zilver Blauw Glans Dames
Clic A23G Armband Medium Zand Grijs
Clic C149Z Collier Aluminium Zwart Zilver mat
Clic C104 Collier Staaldraad Mat Glanzend
Clic C124 Rose Collier Staaldraad Rose mat

Clic sieraden

Clic by Suzanne van Clic Dutch design jewelry. Bekijk de vele modellen Clic sieraden zoals armbanden, colliers, kettingen en oorbellen. Maak met iedere armband en ketting de klik!

CLIC by Suzanne
Clic by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en creatief gebruik van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium. De vormen én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast.

Clic Creations Dutch Design
De sieraden van het Nederlandse Clic Creations vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, strakke design. De sieraden zijn tijdloos, modern en blijven eenvoudig te combineren door hun eenvoud.  De Clic Dutch Design Jewelry collectie, bestaande uit CLIC colliers, CLIC armbanden en CLIC oorsieraden, wordt op zeer creatieve wijze ontworpen en handmatig in eigen beheer in Nederland vervaardigd.

CLIC matcht altijd
CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl. Ook zijn deze onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief: CLIC past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week.

Clic sieraden by Suzanne

Clic Aluminium sieraden
De Clic collectie is gemaakt van aluminium en edelstaal. De hoogwaardige materialen zorgen voor ideaal draagcomfort, deze zijn licht in gewicht en anti-allergie! De CLIC hangers en CLIC armbanden worden door middel van krachtige magneten stevig verbonden. Hierdoor zijn alle sluitingen van CLIC Creations onzichtbaar weggewerkt. Dit geeft ook direct het speelse ontwerp in Hollands Design een extra KLIK!

CLIC sieraden by Suzanne

De voordelen van Aluminium:

  • unieke en tijdloze designs.
  • 100% Nederlands, handgemaakt in eigen atelier.
  • aluminium: lichtgewicht, ideaal gewicht tijdens dragen.
  • unieke, onzichtbare magneetsluiting.
  • gegarandeerd nikkelvrij: geen allergie!
  • kleurecht: verkleurt niet.
  • duurzaam: poetsen is niet nodig.
  • vele kleuren combinaties mogelijk.

Vind de klik…. met CLIC!

Een collier van CLIC is geen normaal sieraad. Bij CLIC sluit het collier aan de voorzijde door twee delen van de hanger aan elkaar te klikken met een unieke magneetsluiting. Twee magneetjes zijn onzichtbaar verwerkt en bij ieder collier is het weer een verrassing hoe het collier precies sluit. Ook de CLIC armbanden hebben een onzichtbare sluiting.

Juwelier de Grijff Zutphen en Hillegom is officieel dealer Clic sieraden. Bekijk ook onze JuweliersWebshop!

Koop Clic colliers en armbanden online bij officieel dealer Juwelier de Grijff in Zutphen en Hillegom. Vele modellen sieraden van CLIC by Suzanne Creations, het Nederlandse merk Clic Dutch design jewelry.

clic by Suzanne oorbellen

Juwelier de Grijff maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van onze website, geef je toestemming.