Casio G-Shock Gulfmaster
Casio G-Shock Gulfmaster
Casio G-Shock camoflage
Casio G-Shock Premium
Casio G-Shock Mudman

Casio G-Shock horloges

Casio G-Shock horloges voor mannen.

G-Shock Classic

Bij G-SHOCK gaat men steeds verder met de verbetering van het Classic G-SHOCK horloge. Iedere mogelijkheid wordt bij Casio meegenomen om het uurwerk en de horlogekast te verbeteren. Klassieke G-SHOCK-horloges zijn het resultaat van ervaring en techniek. G-SHOCK heeft altijd een schokbestendig design.

G-Shock Historie

De Triple 10 is in 1983 de basis van de Casio ontwerpers geweest om een schokproef horloge te ontwikkelen. De design afdeling van Casio heeft er, na vele prototypes, 2 jaar over gedaan! De triple 10 staat voor batterijlevensduur, 10 bar waterdrukbestendigheid en 10 meter schokbestendigheid. De G-SHOCK kon deze waarden toen al aan.

Radio Controlled en Solarpower

Tegenwoordig zijn vele G-Shock horloges uitgevoerd met Radio Controlled en Solar-power. Deze zendergestuurde horloges van Casio geven altijd de exacte tijd en datum aan. De milieuvriendelijke solar power techniek geeft voldoende energie voor maanden in het donker. Het opladen gaat automatisch tijdens het dragen zodra licht op de zonnecellen in de wijzerplaat valt.

Casio G-Shock
Casio Pro Trek
Casio G-Shock GravityMaster
Casio Gulfmaster
Casio Edifice

Casio G-Shock horloges

G-Shock voor extreme omstandigheden!

De Casio G-Shock horloges zijn gemaakt voor extreme omstandigheden. Wij hebben verschillende series G-Shock leverbaar. Denk hierbij aan de Mudmaster, Golfmaster en Gravitymaster. Stuk voor stuk zitten deze horloges vol met moderne techniek. G-SHOCK staat voor stoere horloges met de modernste technologie en een slim ontwerp.

G-SHOCK: 30 jaar vernieuwende horlogetechnologie
CASIO-ingenieur Kikuo Ibe ontwikkelde in 1983 een horloge dat zijn tijd vooruit was. Hiervoor moest het nieuwe horloge aan het ‘triple 10’-concept voldoen: de batterij moest 10 jaar meegaan, het horloge moest een val van een hoogte van 10 meter overleven en bestand zijn tegen een waterdruk tot 10 bar. Tegelijkertijd moest dit nieuwe horloge multifunctioneel zijn en een mooi ontwerp hebben. G-SHOCK-horloges behoren al meer dan 30 jaar tot de bekendste horloges van CASIO. Sindsdien heeft CASIO continu hard gewerkt om de G-SHOCK te perfectioneren zonder het kenmerkende basisontwerp verloren te laten gaan.

Juwelier de Grijff maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van onze website, geef je toestemming.