Briljant sieraden memoire en pavé.
Briljant sieraden pavé.
Briljant sieraden memoire.
Briljant sieraden memoire en entourage.
Briljant en Diamant

Briljant

Briljant sieraden van echt goud met diamant.

Kwaliteit Briljant

De kwaliteit van de geslepen Diamant hangt af van de vier C’s. De Cut, Color, Clarity en Caratweight. Deze staan voor een combinatie van slijpvorm, kleur, zuiverheid en karaatgewicht. Een ruwe diamant is nog niet geschikt om in een sieraad verwerkt te worden.

Briljant of Diamant?

Een ruwe diamant is dof en vrijwel altijd onregelmatig (ruw) van vorm. De diamant krijgt pas na verschillende bewerkingen zijn eigen vorm en schittering. Een diamant is dus de oorspronkelijke steen, het materiaal, de naam briljant staat voor de slijpvorm.

Service en controle

We adviseren u om elk jaar de zettingen van uw kostbare Briljant sieraden te laten controleren bij Juwelier de Grijff. De dealers worden op hun vakmanschap geselecteerd, zodat u altijd een betrouwbaar adres heeft voor uw mooiste sieraden.

Brilliant

Kwaliteit
In de Briljant ateliers worden, door vakmensen, van de meest begerenswaardige materialen goud en diamant, de mooiste stijlvolle en tijdloze sieraden gecreëerd. Dit gebeurt met de meest moderne technieken.
De gebruikte briljanten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, en komen uit conflictvrije gebieden. Ze voldoen hiermee aan de richtlijnen van de Verenigde Naties.

Groeisysteem
Een Briljant sieraad uit het memoire of groeibriljant systeem kan binnen twee jaar na aankoop worden ingeruild voor een nieuw groeibriljant of memoire sieraad. In een memoire sieraad kunnen tevens briljanten worden bijgezet. Zo blijven de herinneringen zichtbaar, en wordt uw sieraad elke keer mooier, en dierbaarder.
Informeer bij Juwelier de Grijff naar de voorwaarden.

Garantie
Om de kwaliteit te waarborgen worden alle sieraden uit de Briljant ateliers vergezeld van een certificaat van echtheid. Tevens geeft dit certificaat 2 jaar garantie op fabricagefouten.
In het certificaat staan de gegevens van uw sieraad vermeld zoals het aantal en de kwaliteit van de gebruikte briljanten.
Tevens wordt hierin vermeld of het een groeibriljant sieraad betreft of een memoire sieraad.

Juwelier de Grijff maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van onze website, geef je toestemming.